• info@bdecommunity.nl
  • +(31)010-6690772

Verscherp je Black Business tijdens de Masterclass van BDE

Verscherp je Black Business tijdens de Masterclass van BDE

Ben je ondernemer en kan je wat nieuwe inzichten gebruiken? Wil je ondernemen en ben je op zoek naar nieuwe inzichten? Dan is de masterclass van Black Dutch Entrepreneurs (BDE) op 15 mei wellicht de juiste event voor jou om te bezoeken.

Tijdens deze training leggen Astrid Elburg (organisatie advies en trainer) en Adan Ashkir (fiscalist) een masterclass de focus op de ontwikkeling van Plan B: Mindset, attitude & skills (Elburg) en Economische zelfstandigheid (Ashkir).

Black Dutch Entrepreneurs (BDE) is een black business platform dat vorig jaar werd opgericht en zich voornamelijk wil richten op ondernemers educatie.

“Tijdens onze succesvolle events zijn wij benaderd om trainingen te verzorgen voor onze community. Er is erg veel behoefte aan trainingen om weerbaarder te zijn in een samenleving van harde concurrentie op de markt en voor een nieuwe mindset tegen voortdurende onderschatting. Het gaat om professionals, ondernemers en studenten. Het is de hoogste tijd om onze strategieën aan te passen in een weerbarstige tijd van een exponentieel veranderende arbeidsmarkt en de alles ontregelende technologie. Wij moeten aan de bak!” schrijft de organisatie.

 

 

BDE trommelde niet de eerste de besten op om de masterclass te verzorgen. Astrid Elburg en Adan Ashkir zijn beiden meesters in hun vak.

Elburg wordt door bedrijven geraadpleegd voor de ontwikkeling van ethisch, strategisch en persoonlijk leiderschap.

Zij levert adviezen en ideeën die organisatie en medewerkers snel en wezenlijk in beweging zetten. Samen met hen ontwikkelt zij praktijkgerichte en werkbare concepten die uitstekende resultaten opleveren. Via processtappen van de morele dilemma methode en de socratische dialoog faciliteert Astrid Elburg leiderschapstrajecten voor management, bestuur en raden van toezicht.

 

Ashkir is een fiscaal econoom en belastingadviseur. Hij heeft ruime ervaring in de brede fiscale adviespraktijk, in het bijzonder veelvuldig betrokken bij advisering rond oudedagsvoorzieningen en internationale investeringen, overnames alsmede financieringsstructuren.

Hij is daarnaast de grondlegger van de Africa Desk binnen BDO Nederland. Hij heeft ervaring met internationaal opererende ondernemingen die de grens overgaan of vanuit het buitenland in Nederland willen investeren.

De Masterclass wordt gehouden in Gebouw de Heuvel, Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam. Het loopt van 19.00uur tot 21.30uur. Deelname kost 50 euro.

About The Author

admin